Genelkurmay Başkanı Avsever Konya’da

Genelkurmay Başkanı olarak da görevlendirilen Kara Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Musa Avsever incelemelerde bulunmak üzere Konya'ya geldi.

Genelkurmay Başkanı olarak da görevlendirilen Kara Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Musa Avsever incelemelerde bulunmak üzere Konya'ya geldi.

Orgeneral Musa Avsever askeri birliklerde inceleme ve denetim yapmak üzere memleketi Konya'ya geldi. İlk olarak 112 Acil Çağrı Merkezi'nde Konya Valisi Vahdettin Özkan'ı ziyaret eden Avsever, Valilik Şeref Defterini imzaladı. Avsever, Vali Özkan'a da ziyaretinde plaket verdi.

Ziyarette İl Jandarma Komutanı Tümgeneral Şakir Uslu, Vali Yardımcısı Hacı İbrahim Türkoğlu, İl Emniyet Müdürü Engin Dinç de yer aldı.

İlk yorum yazan siz olun
Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber

İlgili Haberler

Meram’da Srebrenitsa Katliamının Yıldönümünde Sergi Açıldı
Saman Balyası Yüklü Kamyonların Tehlikeli Yolculuğu
Konya’da 2. Kattan Düşen Kadın Yaralandı

Konya Haberleri

Konya’da 2 Otomobil Çarpıştı: 4 Yaralı
Veteriner Adayları Üniversitenin Çiftliğinde Eğitim Görüyor
Bu Sefer Kontrolden Çıkan Araç Değil, Kuş Oldu
Selçuk Üniversitesi, 14. Asistan Okuluna Ev Sahipliği Yapıyor
Polisten Kaçarken Uyuşturucuyu Kuzeninin Cebine Attı, Yakını İse ‘sen İçiyorsun En Azından Kurtulursun’ Diye Teselli Etti