"geyikbayırı’nı Keşfedin Ama Kirletmeyin" Tepkisi

Konyaaltı'nın Geyikbayırı Mahallesi'nde doğanın insan eliyle kirletilmesi tepki topladı.

Konyaaltı'nın Geyikbayırı Mahallesi'nde doğanın insan eliyle kirletilmesi tepki topladı. Konyaaltı Belediyesi Sosyal Medya ekibinin, "Sizleri bu hafta bu güzelliği keşfetmeye davet edecektik ama bu kirliliği görünce davet etmekten vazgeçtik" paylaşımının altına çok sayıda yorum yapıldı.

Konyaaltı Belediyesi ilçenin doğal güzelliklerini tanıtmaya devam ediyor. Konyaaltı Belediyesi sosyal medya hesabında "Hafta Sonu Ne Yapmalı?" paylaşımıyla ilgili her hafta ilçenin doğal ve tarihi güzelliklerine vatandaşları keşfetmeye davet ediyor.

Sosyal medya ekibi, bu hafta Geyikbayırı Mahallesi'nin doğal güzelliklerini çekerek, "Bu hafta sonu sizleri Geyikbayırı'nın güzelliklerini keşfetmeye davet edecektik ki bölgeyi ziyaret eden kişilerin bıraktığı poşet ve plastik atıkları görünce sizleri buraya davet etmekten vazgeçtik. Lütfen keşfederken kirletip yok etmeyelim. Doğa hepimizin" paylaşımına çok sayıda yorum yapıldı.

Doğaya sahip çıkalım

Doğaya sahip çıkmak gerektiğini vurgulayan Konyaaltı Belediye Başkanı Semih Esen, "Bu doğa hepimizin. Ekip arkadaşlarımız Geyikbayırı'nı gezmeye gidenlerin burayı nasıl kirlettiğini görüntülediler. Bu görüntüler bizi çok üzdü. Lütfen doğayı olduğu güzellikte bırakalım" dedi.

İlk yorum yazan siz olun
Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber

Antalya Haberleri

Serik’te Ev Yangını: Yaşlı Kadın Hayatını Kaybetti
Trendyol 1. Lig : Serikspor: 2 - Çorum Fk: 3
Kepez’de Ramazan Öncesi Tatlı Üretim Ve Satışı Denetimi
Aü Rektörü Prof. Dr. Özkan, Ağaç Dikimine Galatasaray Formasıyla Gelip, Fenerbahçe’ye Başarı Diledi
Alanya’da Etkili Olan Fırtına Sahildeki İşletmede Hasara Yol Açtı