Gloria Cup Uluslararası Erkekler Basketbol Turnuvası, Antalya'da Başladı

Antalya'da düzenlenen Gloria Cup Uluslararası Erkekler Basketbol Turnuvası'nda ilk gün maçları tamamlandı.

Antalya'da düzenlenen Gloria Cup Uluslararası Erkekler Basketbol Turnuvası'nda ilk gün maçları tamamlandı.

Belek Turizm Merkezi'ndeki Gloria Sports Arena'nın ev sahipliğinde gerçekleştirilen organizasyonun ilk maçında Bahçeşehir Koleji, Frutti Extra Bursaspor'u 82-57 yendi.

Günün ikinci karşılaşmasında ise Yukatel Merkezefendi Belediyesi Denizli Basket, Ukrayna temsilcisi Budivelnik'i 80-79 mağlup etti.

Turnuvada 3 Eylül'de Bahçeşehir Koleji-Yukatel Merkezefendi Belediyesi Denizli Basket ve Budivelnik-Frutti Extra Bursaspor maçları oynanacak.

Dört takımın mücadele ettiği turnuvanın ilki, 5 Eylül'de tamamlanacak.

Gloria Cup Uluslararası Erkekler Basketbol Turnuvası 2'de de son sezonun Avrupa ve Türkiye Ligi şampiyonu Anadolu Efes ile TOFAŞ, Lokomotiv Kuban ve Zalgiris, 8-12 Eylül'de kozlarını paylaşacak.

İlk yorum yazan siz olun
Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber

Antalya Haberleri

Alkü Ailesi Geleneksel Bayramlaşmada Buluştu
Antalya Büyükşehir Belediyesi’ne Yönelik Davanda Tutuksuz Sanıkların Savunmaları Alındı
Cam Piramit’te Karadeniz Ve Burdur Rüzgarı Esti
Kaş’a Modern Hükümet Konağı
Antalya’da Esnaf Kavgası Kanlı Bitti: 1 Ölü, 2 Yaralı