Gözlüklü Ve Şapkalı Saldırganın Kurşunlarının Hedefinden Kaçamadı

Antalya'nın Alanya ilçesinde kiracı, site içerisinde güneş gözlüklü ve şapkalı bir kişi tarafından ayağından tabancayla vuruldu.

Antalya'nın Alanya ilçesinde kiracı, site içerisinde güneş gözlüklü ve şapkalı bir kişi tarafından ayağından tabancayla vuruldu. Olay anı ise güvenlik kamerası tarafından saniye saniye kaydedildi.

Olay, Alanya Kestel Mahallesi Kestel Sun Sitesi içerisinde meydana geldi. Alınan bilgiye göre; Zafer Kipman'ın sağ ayağından vurularak acı içerisinde yardım istediğini gören vatandaşlar durumu 112 Acil Çağrı Merkezine bildirdi. İhbarın ardından bölgeye jandarma ve sağlık ekibi sevk edildi. İlk müdahalesi olay yerinde sağlık ekibi tarafından gerçekleştirilen Kipman, ambulansla hastaneye kaldırıldı.

Olay anı kamerada

İzleyenleri şoke eden olay anı ise saniye saniye güvenlik kameralarına yansıdı. Görüntülerde, Zafer Kipman adlı vatandaşın koşarak bir aracın arkasına sakladı. Ardından ise geri çıkması ve elinde silahlı kişi ile karşılaşması bir oldu. Şapkalı ve güneş gözlüklü olduğu görülen şahıs tabanca ile Kipman'ın ayağına doğru ateş etti. Ardından ise kaçtı. Kipman'ın tedavisinin ardından ifadesi için Alanya Jandarma Komutanlığı'na götürüldüğü öğrenildi.

İlk yorum yazan siz olun
Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber

Antalya Haberleri

Antalya’da Markette Cinayet: 2 Ölü
Minibüs Refüje Çıktı: Alkollü Sürücü Yaralandı
Emekli Tümgeneral Gürsel Öztürk Antalya’da Son Yolculuğuna Uğurlandı
Büşra Özdemir: "konaklı Atıksu Arıtma Tesisi’nin Alanya’ya Uzun Yıllar Güvenle Hizmet Edecek Bir Kapasiteye Gelecek"
Antalya Büyükşehir Belediyesi Soruşturmasında 3 Tahliye