Gündoğmuş'ta Heyelan Meydana Gelen Yolda Çalışma

Antalya Büyükşehir Belediyesi ekipleri, Gündoğmuş ilçesinde heyelan sonucu bozulan yolda çalışma yaptı.

Antalya Büyükşehir Belediyesi ekipleri, Gündoğmuş ilçesinde heyelan sonucu bozulan yolda çalışma yaptı.

Büyükşehir Belediyesi ekipleri, Ortaköy Mahallesi'nde heyelan nedeniyle çökme yaşanan ve tehlike arz eden yolu güvenli hale getirdi.

Kırsal Hizmetler Dairesi Başkanlığı ekiplerince, göçük oluşan bölgelerde taş duvar örülerek, dolgu çalışması yapıldı.

Yolda genişletme çalışması da yapan ekipler, altyapı dolgu malzemesiyle güçlendirdikleri yolu ulaşıma açtı.

İlk yorum yazan siz olun
Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber

Antalya Haberleri

Alanya Üniversitesi, Rur 2025 Beşeri Bilimler Sıralamasında Yükselişini Sürdürüyor
Başkan Uysal: "büyük Bir Susuzluk Tehdidiyle Karşı Karşıyayız. Tarım Ve Orman Desenimizi Yeniden Düzenlememiz Gerekiyor"
16 Yaşındaki Özel Çocuk Bayram Efe Müzik Sevgisini Bisikletine Taşıdı
Alanya’da Yerleşim Alanına Yakın Bölgede Kurt Görüntülendi
Prof. Dr. Ömer Özkan: "organ Nakli Konusunda İnanılmaz İlerdeyiz"