Güneşli Aralık Ayını Fırsat Bilen Plaja Geldi

Antalya'nın Alanya ilçesinde vatandaşlar Aralık ayında hafta sonunda plaja gelerek denizin ve güneşin tadını çıkartıyor.

Antalya'nın Alanya ilçesinde vatandaşlar Aralık ayında hafta sonunda plaja gelerek denizin ve güneşin tadını çıkartıyor.

Antalya'nın önemli turizm noktaları arasında yer alan ve yerleşik yabancıların yoğun olarak yaşadığı Alanya'da hafta sonu plajlarda yazdan kalma görüntüler ortaya çıktı. Sıcak havayı ve hafta sonunu fırsat bilen çoğunluğu yabancılar denizin ve güneşin tadını çıkarttı. Aralık ayına rağmen plajlardaki yoğunluk dron ile havadan görüntülendi. Dünyaca ünlü Kleopatra Plajı'na gelen vatandaşların kimi denize girerek güneşlenirken, kimi kumsalda oturarak vakit geçirdiği görüldü.

Plajda voleybol oynayanlarda dikkatlerden kaçmadı. Genellikle yabancıların denize ve plaja geldiğini belirten işletmeci Özkan Şimşek, "3 Aralık 2022'de güneşli bir havanın tadını çıkartıyoruz. Hava güneşli olduğu zamanlarda yerleşik yabancılar genellikle plaja geliyor. Dünyaca ünlü Kleopatra plajına gelen insanlar güneşli havayla harika bir gün yaşıyorlar. Havanın güneşli olduğu dönemlerde güzel bir yoğunluk oluyor. Yurt genelinde karlı havalar etkili olurken biz güneşli havanın tadını çıkartıyoruz" dedi.

İlk yorum yazan siz olun
Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber

Antalya Haberleri

Joao Pereira: "her Zaman Sorumluluğu Üstüme Alan Biriyim"
Trendyol Süper Lig: Corendon Alanyaspor: 1 - Rams Başakşehir: 2 (maç Sonucu)
Derede Mahsur Kalan Kedi Kurtarıldı
Trendyol Süper Lig: Corendon Alanyaspor: 0 - Rams Başakşehir: 2 (ilk Yarı)
Çay İçmek İçin Geldiği Dükkânın Açılmasını Motosikletinin Üzerinde Beklerken Hayatını Kaybetti