Hadim'de Yapımı Süren Spor Kompleksi

Hadim ilçesinde Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından yaptırılan spor kompleksi inşaatı sürüyor.

Hadim ilçesinde Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından yaptırılan spor kompleksi inşaatı sürüyor.

Hadim Belediye Başkanı Ahmet Hadimioğlu, yaptığı açıklamada, spor kompleksinin tamamlandığında ilçeye değer katacağını söyledi.

Yapılan tesisin gençler ve sporseverler için önemli bir yatırım olduğunu belirten Hadimioğlu, şunları kaydetti:

"Gerçekleştirdiğimiz yatırımlar göz önünde bulundurulduğunda ilçemize verdiğimiz önemi yaptığımız yatırımlarla bir kez daha ortaya koymuş oluyoruz. Kompleksin içerisinde gençlik merkezi çok amaçlı salonlar, spor salonu, bireysel antrenman alanları, kafeterya, açık sergi alanı ve toplantı salonları bulunacak. Bu yönüyle ilçemizde ihtiyaç duyulan önemli bir eksiklik daha giderilmiş olacak. İlçemiz her şeyin en iyisine layıktır. Bunun için hak ettiği yatırımları ilçemize kazandırmak için gece gündüz çalışıyoruz."

İlk yorum yazan siz olun
Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber

Konya Haberleri

Kulu’da "orman Benim" Kampanyası Etkinliği
Namazgah’ta Eller Yağmur İçin Semaya Kalktı
Kontağı Çevirdi, Otomobili Alev Aldı
Beyşehir’de Meyve Bahçeleri Sıkı Takipte
Karatay Belediyesi’nden Kariyer Planlaması Programları