Halkapınar'a 875 Bin Liralık Yatırım

Halkapınar Belediye Başkanı Mehmet Bakkal, Delimahmutlu Deresi üzerine 6 adet bent yapımı ve 4 adet sulama havuzu tadilatı için Konya Büyükşehir Belediyesinden 875 bin liralık ödeneğin çıktığını bildirdi.

Mahalleleri hak ettiği seviyeye getirmek için durmadan çalıştıklarını belirten Bakkal, ''Kapalı damlama sulama sistem yapımı için, Delimahmutlu deresi üzerinde bulunan 6 mahallemize bent yapımı ve 4 adet kapalı sulama sistemi havuz tadilatı yapılacaktır." ifadesini kullandı.

Söz konusu yatırımlar için Konya Büyükşehir Belediyesinden 875 bin liralık ödeneğin çıktığını aktaran Bakkal, şunları kaydetti:

"Osmanköseli, Körlü, Dedeli, Küsere, Karayusuflu, Büyükdoğan, Çakıllar, ve merkez mahallelerini yakından ilgilendiren bu yatırımlar için projede emeği geçen başta Büyükşehir Belediye Başkanımız Uğur İbrahim Altay'a , KOSKİ Genel Müdürü Ahmet Demir'e ve ekibine şükranlarımı sunuyorum.

Ayrıca, ilçemizin kaderini değiştirecek Delimahmutlu Göleti Projesi'nde de son aşamaya gelinmiştir. Gölet yapım çalışmasının da en kısa sürede başlayacağının müjdesini Halkapınarlı hemşehrilerimle paylaşmak istiyorum."

İlk yorum yazan siz olun
Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber

Konya Haberleri

Konya’da 2 Kişi Define Aramak İçin Açtıkları Kuyuda Hayatını Kaybetti
Bakan Bolat: "türkiye 273 Buçuk Milyar Dolar Yıllık İhracat Yapan Bir Ülke Konumuna Geldi"
Akşehir’de Çocuk Evleri Sitesi’nde Sünnet Şöleni Ve El Sanatları Sergisi
Selçuklu Çiçek Bahçesi Kapılarını Açıyor
Karapınar’da Yks Öncesi Koordinasyon Toplantısı