Hamdi Bakan Hayatını Kaybetti

Türkiye'nin en büyük et tedarikçisi konumunda olan Bakanlar Et Kombinası Yönetim Kurulu Başkanı Hamdi Bakan, geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetti.

Türkiye'nin en büyük et tedarikçisi konumunda olan Bakanlar Et Kombinası Yönetim Kurulu Başkanı Hamdi Bakan, geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetti.

Merkezi Kayseri'de bulunan Bakanlar Et Kombinası kurucusu ve Yönetim Kurulu Başkanı Hamdi Bakan, gece saatlerinde evinde geçirdiği kalp krizi sonucu hayıtını kaybetti. 62 yaşındaki hayırsever iş adamının cenazesi bugün ikindi namazına müteakip Hulusi Akar camiinden kılınacak cenaze namazının ardından Germir mezarlığında bulunan aile kabristanında toprağa verilecek.

İlk yorum yazan siz olun
Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber

Kayseri Haberleri

Melikgazi’de Personele Yönelik Aile Eğitimi
Başkan Çolakbayrakdar: "iklim Değişikliğiyle Mücadelenin En Etkili Yolu Ağaç Dikmektir"
Kayserili Yüzücülerden Önemli Dereceler
Bisiklette Kayseri’ye İki Madalya
Pınarbaşı’nı Final Heyecanı Sardı