Hanım Gezilerine İki Mahalle Katıldı

Karaman Belediyesi’nin hanımlara yönelik düzenlediği şehir gezileri, Fatih ve Çeltek Mahallesi’nde ikamet eden hanımların katılımıyla devam etti.

 Karaman Belediyesi’nin hanımlar için düzenlediği şehir gezileri kaldığı yerden devam ediyor. Bugün (14 Mayıs 2018 Pazartesi) düzenlenen programa, Fatih ve Çeltek Mahallesi’nde ikamet eden bayanlar katıldı.  
        

Hanımlara, Karaman Belediyesi ve kamu tarafından yürütülen Piri Reis Vadisi, Türk Dünyası Parkı, Seyir Terasları, Necmettin Erbakan Parkı, Lütfi Elvan Fuar ve Kongre Merkezi, Köprülü Kavşaklar, alt ve üstgeçit gibi yatırımlar hanımlara gezdirilerek yetkililer tarafından bilgiler verildi. Ayrıca spor alanları ve hanımlara hizmet veren Mümine Hatun Kültür Merkezi ziyaret edildi.

İlk yorum yazan siz olun
Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber

Karaman Haberleri

Karaman’da Motosiklet Kazası: 1 Yaralı
Karaman’da Takla Atan Otomobil Sürücüsü Yaralandı
Karaman’da Fabrika İşçisi Evinde Ölü Bulundu
Karaman’da 16 Milyon Elma Ağacı Çiçek Açarak Gelinliğini Giydi
Karaman’da Dünya Çocuk Atletizm Günü Kutlandı