Hasan Doğan Stadyumu Yenileniyor

Bu sezon 3. Ligde mücadele edecek olan Kepez Belediyespor'un maçlarını oynadığı Hasan Doğan Stadyu'mu yenileniyor.

Bu sezon 3. Ligde mücadele edecek olan Kepez Belediyespor'un maçlarını oynadığı Hasan Doğan Stadyu'mu yenileniyor.

Yeni sezonda 3. Lig'de yoluna devam edecek olan Kepez Belediyespor'un, Hasan Doğan Stadyumu'nun tadilatı, son hızla ilerliyor. İlk maçını ev sahibi olarak 3 Eylül'de Tokat Erbağ Spor Kulübü ile yapacak olan Kepez Belediyespor, transfer çalışmalarına devam ediyor. Futbol adamları takımı oluşturacak oyuncuları belirlemeye çalışırken, Kepez Belediyesinin teknik ekibi de stadın yenilenmesiyle ilgileniyor.

Çim yenilemesi ve sulama sistemi getirilmesinin ardından, rakip takım tribünün yapımı ile var olan tribünün tadilattan geçirilmesi işlemlerine başlandı. Tribünlerde tuvalet, büfe, sağlık odası olacak. Eski tribünün soyunma, toplantı, hakem odalarının tadilatı tamamlanmak üzere. Bunlara ek olarak doping odası, basın ve protokol tribüne de yapılacak. Sahaya yeni bir skorbord getiriliyor. Futbolcu lojmanı da sil baştan düzenleniyor.

İlk yorum yazan siz olun
Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber

Antalya Haberleri

Gazipaşa’da Akülü Motosiklete Otomobil Çarptı: 1 Ölü
Türkiye Karla Mücadele Ederken Antalya’da Deniz Sefası
Saldırgan Köpek İhbarına Giden Kepez Belediyesi’nin Çalışanlarına Saldırı
Lüks Otomobil Alt Geçide Çarptı, Sürücü Hayatını Kaybetti
Kadın Emeği Üretimi Gelire Dönüşüyor