Hasan Subaşı Tesisleri’nin İmar Sorunu Çözüme Kavuşuyor

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Antalyaspor Vakfı Başkanı Gültekin Gencer ve yönetimiyle bir araya geldi.

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Antalyaspor Vakfı Başkanı Gültekin Gencer ve yönetimiyle bir araya geldi. Başkan Böcek, Hasan Subaşı Tesislerinde içinde bulunduğunu bölgeye ait imar uygulamasıyla ilgili olarak 1/1000 ölçekli imar planının Muratpaşa Belediyesinden Büyükşehir'e geldiği taktirde hızlı bir şekilde süreci tamamlayacaklarını söyledi.

Sorun çözülüyor

Başkan Muhittin Böcek de Antalyaspor'a her platforma desteğinin sürdüğünü söyledi. Başkan Böcek, Hasan Subaşı Tesisleri'nin yıllardır imar planlarında sıkıntılar olduğunu vurgulayarak, "Özel mülkiyete de konu olan parsellerin de bulunduğu alanın imar sorununu çözdük. Mülk sahipleri yıllardır beklediği imar planına kavuştu. Fiilen Antalyaspor'un kullanımında olan ancak hukuken sıkıntıları olan Hasan Subaşı Tesisleri alanını fiili durumuna uygun hale getirdik. Yıllardır süre gelen sorun artık çözüme kavuşuyor" diye konuştu.

Hayırlı olsun

Başkan Muhittin Böcek, 1/1000 ölçekli imar planının Muratpaşa Belediyesi'nden onaylanarak Büyükşehir Belediye Meclisine geldiğini hatırlatarak, "Büyükşehir Meclisi olarak da Hasan Subaşı Tesislerinde içinde bulunduğunu bölgenin 1/ 25 bin ve 1/ 5 binlik planlamalarını tüm meclis üyelerimizin katkıları ile geçirdik. Planlama sürecinde katkısı ve desteği olan herkese teşekkür ederim. Alana ait imar uygulaması işlemi Muratpaşa Belediyemizden Büyükşehir'e geldiği taktirde hızlı bir şekilde süreç tamamlanacaktır. Antalyaspor'umuza ve vatandaşlarımıza hayırlı olsun" dedi.

İlk yorum yazan siz olun
Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber

Antalya Haberleri

Kaleiçi Old Town Festivali 11 Yaşında
Alanya’da Sağanak Yağış Etkili Oldu: Hazırlıksız Yakalananlar Zor Anlar Yaşadı
Manavgat’ta Yetiştirilip 35 Ülkeye İhraç Edilen Burmahan Kirazı İçin Coğrafi İşaret Çalışması
Otomobil Havada Takla Attıktan Sonra Tekerlerinin Üzerine Düştü
Manavgat Bal Üreticileri Festivali Açıldı