Hatayspor, Alanyaspor Maçı Hazırlıklarını Sürdürdü

Trendyol Süper Lig takımlarından Hatayspor, ligin 5. haftasında deplasmanda oynayacakları Alanyaspor maçı hazırlarını sürdürüyor.

Trendyol Süper Lig takımlarından Hatayspor, ligin 5. haftasında deplasmanda oynayacakları Alanyaspor maçı hazırlarını sürdürüyor. Beşiktaş'tan kiralık olarak kadroya katılan Vincent Aboubakar ise, milli takım maçları tamamlandıktan sonra Mersin'e gelerek takımla çalışmalara başlayacak.

Teknik Direktör Rıza Çalımbay yönetiminde, Erdemli Atış Poligonu'nda yapılan ve 1 saat 20 dakika süren antrenmanda dar alan ve taktik çalışması gerçekleştirildi. Çalımbay, dar alan çalışmasında futbolcuları kendi istedikleri pozisyonda oynatarak antrenmanı eğlenceli hale getirdi. Kamil Ahmet Çörekçi ve Carlos Strandberg kaleye geçerken, kaleci Erce Kardeşler ve Demir Sarıcalı ise forvet pozisyonunda oynamayı tercih etti.

Hatayspor, Beşiktaş'ta forma giyen Vincent Aboubakar ile 1 yıllık sözleşme imzaladığını duyurmuş, Kamerun Milli Takım kampında bulunan oyuncunun, milli takım maçları tamamlandıktan sonra Mersin'e gelerek takımla çalışmalara başlayacağını belirtmişti.

İlk yorum yazan siz olun
Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber

Mersin Haberleri

Mersin’de Sağanak Etkili Oldu: Sel Suları Yolu Aştı, Bahçeler Sular Altında Kaldı
Mersin Merkezli 7 İlde 26 Milyarlık Yasadışı Bahis Operasyonu: 158 Şüpheli Hakkında İşlem Sürüyor
Erdemli İle Romanya’nın Braila Kenti Kardeş Şehir Oldu
Başkan Seçer: "mersin’i Sahiplenen Bir Belediyecilik Anlayışımız Var"
Mersin’deki Katliamdan Yaralı Kurtulanların Tedavisi Sürüyor: "bal Var Mı Diye Sordu, Sonra Silahı Sıktı"