Hayvanlara Yiyecek Götüren Jandarma Ekipleri Yürekleri Isıttı

Aksaray'da etkili olan kar yağışı ve soğuk havada sokak hayvanları ile yaban hayvanlarına yiyecek götüren jandarma ekipleri yürekleri ısıttı.

Aksaray'da etkili olan kar yağışı ve soğuk havada sokak hayvanları ile yaban hayvanlarına yiyecek götüren jandarma ekipleri yürekleri ısıttı.

Aksaray'da eksi 10 dereceye kadar düşen hava sıcaklığı ve yüksek kesimlerde hala etkisini sürdüren kar yağışı nedeniyle İl Jandarma Komutanlığı ekipleri sokak hayvanları ve yaban hayvanları için harekete geçti. Hayvan Durum İzleme (HAYDİ) aracıyla yola çıkan ekipler Aksaray'ın dört bir yanına ulaştı. En ücra köşelere dahi giderek hayvanları besleyen jandarma ekipleri ile köpeklerin ekiplere ilgisi yürekleri ısıttı. Yaban hayvanların bulunduğu bölgelere de engel tanımadan çıkan jandarma ekipleri buralara da yem bıraktı. Jandarma ekipleri kar yağışı ve soğuk hava etkisini kaybedene kadar çalışmalarına devam edecek.

İlk yorum yazan siz olun
Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber

Aksaray Haberleri

Boşanma Aşamasındaki Eşini Babasının Mezarı Başında Öldürdü, Baldızını Ağır Yaraladı
Jandarma Bayram Öncesi Denetimlerini Arttırdı
Ehliyetsiz Sürücü, Muayenesiz Ve Sigortasız Araçla Kaza Yaptı: 80 Bin Lira Ceza Kesildi
Aksaray’da Kuzenler Çarpıştı: 1 Yaralı
Minibüsün Yan Kapısının İçinden Bin 120 Adet Uyuşturucu Hap Çıktı