Hem Karla Hem Rakipleriyle Mücadele Ettiler

Karaman'da Okullar Arası Futbol Maçlarında Şampiyon Larende Anadolu Lisesi Oldu

2019-2020 yılı okul sporları faaliyet programı çerçevesinde Karaman Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen okullararası gençler futbol il birinciliği müsabakaları 11 okul takımından yaklaşık 198 sporcunun birincilik mücadelesine sahne oldu.

Yunuskent Futbol Sahasında 1 hafta boyunca devam eden müsabakaların son gününde erkekler ve kızlar kategorilerinde oynanan final karşılaşmalarında rakiplerini yenen Larende Anadolu Lisesi her iki kategoride de şampiyon olarak düzenlenecek grup müsabakalarında Karaman’ı temsil etmeye hak kazanan takım oldu.

Müsabakalarda oluşan genel sıralamada ise, erkekler kategorisinde Larende Anadolu Lisesi birinci, Abdullah Tayyar Anadolu Lisesi ikinci, Yunuskent Mehmet Akif Ersoy Anadolu Lisesi üçüncü, Anadolu İmam Hatip Lisesi dördüncü olurken kızlar kategorisinde ise Larende Anadolu Lisesi birinci, Bifa Anadolu Lisesi ise ikinci oldu.

Müsabakalar sonunda dereceye giren takımlara kupa ve madalyaları düzenlenen törenle verildi.

İlk yorum yazan siz olun
Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber

Karaman Haberleri

Karaman’dan Gazze’ye 6 Yardım Tırı Dualarla Uğurlandı
Karaman’da 3 Aralık Dünya Engelliler Günü’nde Protokol Voleybol Oynadı
Karaman’da 51 Araç Törenle Emniyet Ve Jandarmaya Tahsis Edildi
Karaman’da İki Otomobil Çarpıştı: 6 Yaralı
Karaman’da Otomobilin Çarptığı Kadın Yaralandı