Husumetli Akrabalar Arasında Bıçaklı Kavga: 2 Yaralı

Antalya'nın Kepez ilçesinde aralarında husumet bulunan akrabalar arasında çıkan bıçaklı kavgada 2 kişi yaralandı.

Antalya'nın Kepez ilçesinde aralarında husumet bulunan akrabalar arasında çıkan bıçaklı kavgada 2 kişi yaralandı. Olayla ilgili 3 şüpheli yakalandı.

Olay, Mehmet Akif Ersoy Mahallesi Osman Yüksel Serdengeçti Caddesi üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, aralarında husumet ve devam eden dava bulunduğu öğrenilen akrabalar, konuşmak üzere bir araya geldi. Görüşme sırasında çıkan tartışma kısa sürede büyüyerek bıçaklı kavgaya dönüştü. Kavgada yaralanan Abubekir Ç. ile Emrah Ç., olay yerine gelen ambulansla Kepez Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Yaralılardan birinin sırtından yaralandığı öğrenilirken, sağlık durumlarının iyi olduğu ve hafif şekilde yaralandıkları belirtildi.

Olayla ilgili kimlikleri belirlenen 3 şüpheli polis ekiplerince yakalanırken, olayla ilgili inceleme sürüyor.

İlk yorum yazan siz olun
Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber

Antalya Haberleri

Altso Başkanı Erdem: ‘’eids Düzenlemesiyle Emlak İlanlarının Sosyal Medyada Paylaşımının Önü Açıldı’’
Antalya’da 5 Aracın Karıştığı Zincirleme Kazada 6 Kişi Yaralandı
Film Gerçek Oldu, İsim Benzerliğiyle Cezaevine Girdi: "pardon" Denilerek Tahliye Edildi
Kemer’de Eğitime Tatlı Dokunuş
Aksu’da Zabıta Ekiplerinden Gıda İşletmelerine Sıkı Denetim