Husumetli İki Grup Arasında Çıkan Kavga Kanlı Bitti: 2 Yaralı

Konya'da aralarında husumet bulunan 2 grup arasında çıkan kavgada 1 kişi bıçakla, 1 kişi de silahla vurularak yaralandı.

Konya'da aralarında husumet bulunan 2 grup arasında çıkan kavgada 1 kişi bıçakla, 1 kişi de silahla vurularak yaralandı.

Olay, saat 21.45 sıralarında merkez Selçuklu ilçesi Feritpaşa Mahallesi Araklı Sokak'ta meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, sokak yakınında bir kafede karşılaşan iki grup arasında henüz bilinmeyen bir nedenle tartışma çıktı. Tartışmanın kavgaya dönmesi sonucu C.E. (31) bıçakla, M.U. silahla vurularak yaralandı. İhbar üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından ilk müdahalesi yapılan yaralılardan M.U. Selçuk Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesine, C.E. ise Numune Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı. Polis ekipleri olaya karışan şahısları yakalarken, olayla ilgili tahkikat başlatıldı.

İlk yorum yazan siz olun
Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber

İlgili Haberler

Ağıla Giren Kurt, 2 Koyunu Telef Etti
Konya’da Genç Kızın Ölümüne Neden Olan Sürücü Tutuklandı
Tartıştığı Eşini Tabancayla Bacağından Vurarak Yaraladı

Konya Haberleri

Akşehir’de Yeni İlçe Sağlık Binasında Sona Doğru
Beyşehir Devlet Hastanesi’nin Yeni Başhekimi Görevine Başladı
Akşehir’de Motosiklet Çalan Şüpheliler Yakalandı: 2 Kişi Tutuklandı
Ağıla Giren Kurt, 2 Koyunu Telef Etti
Konya’da Genç Kızın Ölümüne Neden Olan Sürücü Tutuklandı