İbrahim Yaşar Dedelek’in Acı Günü

Eski Devlet Bakanı İbrahim Yaşar Dedelek'in geçtiğimiz gün vefat eden eşi Vasfiye Dedelek'in cenazesi, kılınan namazın ardından toprağa verildi.

Eski Devlet Bakanı İbrahim Yaşar Dedelek'in geçtiğimiz gün vefat eden eşi Vasfiye Dedelek'in cenazesi, kılınan namazın ardından toprağa verildi.

Mesut Yılmaz'ın kurduğu ANAYOL Hükümeti zamanında Devlet Bakanı olan İbrahim Yaşar Dedelek'in eşi önceki gün vefat etti. Bir süredir tedavi gördüğü bilinen Vasfiye Dedelek için Mahmut Sami Ramazonoğlu Camii'nde düzenlenen cenaze törenine, aralarında siyasi parti temsilcileri, yerel yöneticilerin de olduğu yüzlerce kişi katıldı. Onlarca vatandaş İbrahim Yaşar Dedelek'e taziye dileklerini iletirken, Vasfiye Dedelek'in yakınları göz yaşları döktü. Merhum Vasfiye Dedelek'in naaşı, kılınan cenaze namaz sonrasında Asri Mezarlıkta toprağa verildi.

İlk yorum yazan siz olun
Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber

İlgili Haberler

Eskişehirspor’a Sol Bek Takviyesi
Oyun Ve Animasyon Geliştirme Merkezi Mentorluk Başvuruları Başladı
Aracının Arkasına İlginç Reklam

Eskişehir Haberleri

Esnaf Su Çilesine Çözüm Bekliyor
22 Senede Topladığı 3 Bin 500 Vesikalık Fotoğraf İle Kendi Başına Arşiv Oluşturdu
Icetol 2024, Anadolu Üniversitesi Ev Sahipliğinde Başladı
Tepebaşı’ndaki Çöp Ev Temizlendi
Eskişehir Polisinden Barlar Sokakta Asayiş Uygulaması