İl Milli Eğitim Müdürü Aydın, Eğitim-öğretim Çalışmalarını Yerinde İnceledi

Fahri Günay Ortaokulu'nu ziyaret eden Eskişehir İl Milli Eğitim Müdürü Sinan Aydın, eğitim-öğretim çalışmalarını yerinde değerlendirdi.

Fahri Günay Ortaokulu'nu ziyaret eden Eskişehir İl Milli Eğitim Müdürü Sinan Aydın, eğitim-öğretim çalışmalarını yerinde değerlendirdi.

Ziyaret çerçevesinde İl Milli Eğitim Müdürü Aydın, öğrencilerle yakından ilgilendi ve sınıflarında derslerine konuk oldu. Öğrencilerin akademik gelişimlerini desteklemek için her zaman yanlarında olduklarını ifade eden Müdür Aydın, eğitim hayatlarında başarılar diledi. Okul yönetimi ve öğretmenlerle de sohbet eden Müdür Aydın, okulun gelişimi için yürütülen çalışmalar hakkında görüş alışverişinde bulundu, eğitimde sürdürülebilir başarıyı sağlamak adına atılması gereken adımları değerlendirdi.

İlk yorum yazan siz olun
Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber

Eskişehir Haberleri

Vali Aksoy’dan Engelsiz Hayır Panayırı’na Ziyaret
’il Ambulans Servisi Kalite Toplantısı’ Gerçekleştirildi
Aranması Bulunan 173 Şüpheli Yakalandı
Denetlenen 199 Servis Aracından 6’sının Kusurlu Olduğu Belirlendi
Kedisini Veterinere Yetiştirmeye Çalışırken Trafik Cezası Yedi, İtiraz Etti