İl Müdürü Kuntoğlu Okul Ziyaretlerinde Bulundu

İl Milli Eğitim Müdürü Mevlüt Kuntoğlu okul ziyaretleri kapsamında Dede Korkut İlkokulu, Bekir Sıtkı Erdoğan Ortaokulu ve Nene Hatun Anaokulu öğrencileriyle bir araya geldi.

Ziyaretler esnasında incelemelerde bulunan İl Müdürü Mevlüt Kuntoğlu okul yöneticileri ve öğretmenlerden eğitim öğretim çalışmaları hakkında bilgiler aldı.

Öğrencilerle bir süre sohbet eden İl Müdürü Kuntoğlu, çalışmakla zorlukların aşılabileceğini, başarının düzenli ve planlı olmakla geleceğini ifade etti. Okuduğu kitaplardan alıntılar yapan Kuntoğlu “Birinci olmak isterken bir inci olmayı unuttuk” diyerek başarılı olmanın yanında iyiliklerle, insanlığa karşı sorumlu davranışlarımızla insanlara değer katabilmek gerektiğini vurguladı. Bütün mesleklerin insanlarla icra edilebileceğini söyleyen İl Müdürü Kuntoğlu, ancak bazı insanların mesleklerine değer katarak insanlık için faydalı olabileceğini, aslolanın insani değerleri yaşatabilmek olduğunu dile getirdi.

İlk yorum yazan siz olun
Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber

Karaman Haberleri

Karaman’da ’dur’ İhtarına Uymayan Alkollü Sürücüye 245 Bin Lira Ceza
Karaman’da Dünya Yaşlılar Günü’nde Farkındalık Yürüyüşü
Karaman’da Çatı Katında Yangın Çıktı, Vatandaşlar Film İzler Gibi İzledi
Ermenek M Tipi Ceza İnfaz Kurumunda Tatbikat
Ermenek Çocuk Şenliği’nden Renkli Görüntüler