Ilgın Belediyesi Kış Hazırlıklarını Tamamladı

Ilgın Belediye Başkanı Yalçın Ertaş, Belediye olarak, yağış ve buzlanmanın vatandaşları olumsuz etkilememesi için gerekli tedbirleri aldıklarını belirtti.

Ilgın Belediye Başkanı Yalçın Ertaş, Belediye olarak, yağış ve buzlanmanın vatandaşları olumsuz etkilememesi için gerekli tedbirleri aldıklarını belirtti.

Başkan Ertaş, yaptığı açıklamada, havaların soğuması ve kar yağışıyla ilçe genelinde yaşanabilecek sorunları önlemek amacıyla kış hazırlıklarını tamamladıklarını belirtti.

Mevsim şartlarına göre oluşturdukları acil müdahale ekipleri ve araç parkıyla vatandaşların sorunsuz bir kış geçirmesi için ellerinden gelen gayreti göstereceklerini ifade eden Ertaş, "Belediye olarak hazırlıklarımızı buna göre tamamladık. Yoğun kar yağışı sonucu yaşanabilecek don ve buzlanma olaylarına karşı tüm hazırlıklarımızı yaptık. 8 kamyon, 6 greyder, 11 kepçe, 3 pickup ve 54 personelle kış boyunca hemşehrilerimizin hizmetinde olacağız. İnşallah bu yıl bereketli bir kış mevsimi geçirmeyi diliyoruz." dedi.

İlk yorum yazan siz olun
Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber

Konya Haberleri

Tilki İle Sokak Köpeğinin Dostluğu Kameraya Yansıdı
Karatay’da Robot Ve Teknoloji Festivali Başlıyor
Konya’da Jandarmadan Aranan Şahıslara Sıkı Takip
Konya’da 2 Bin 500 Adet Kaçak Parfüm Ele Geçirildi
Jandarmadan Uyuşturucu Operasyonları: 8 Kişi Tutuklandı