İller Arası Boks Müsabakaları Niğde’de Yapıldı

Niğde Boks İl Temsilciliği ve Gençlik Spor İl Müdürlüğü tarafından organize edilen İller Arası Boks Turnuvası Niğde'de yapıldı.

Niğde Boks İl Temsilciliği ve Gençlik Spor İl Müdürlüğü tarafından organize edilen İller Arası Boks Turnuvası Niğde'de yapıldı.

Niğde Merkez 75. Yüzyıl Kapalı Spor Salonunda yapılan İller Arası Boks Turnuvası'na 200 sporcu katıldı. Niğde Boks İl Temsilciliği ve Gençlik Spor İl Müdürlüğü tarafından organize edilen ve 2 gün süren turnuvanın açılış konuşmasını Gençlik Spor İl Müdürlüğü Okul Sporları Şube Müdürü Metin Pınar yaptı. Pınar, yapılan turnuvaya Adana, Mersin, Aksaray, Kırıkkale, Kahramanmaraş, Konya, Gaziantep ve Niğde olmak üzere 8 ilden 200 sporcunun katıldığını söyledi.

Niğde adına 32 sporcunun yarıştığı turnuvada kategorilerine göre derece alan sporcular yapılan törenle ödüllendirildi.

İlk yorum yazan siz olun
Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber

Niğde Haberleri

Niğdeli Gençlerde Tarım Bilincini Artırmak Hedefleniyor
Niğde’de Bal Ormanı İçin 5 Bin Fidan Toprakla Buluştu
Niğde Mutfağı Dünya Ligine "tabal Gastronomi Evi" İle Girdi
Niğde’de Yasadışı Silahlanmaya Operasyon: 1 Gözaltı
Tkdk Başkanı Antalyalı: "42 İlde 5 Milyar Euroluk Yatırımın Gerçekleşmesine Katkı Sağladık"