İnönü’de Lgs’ye Hazırlanan Öğrencilere Ücretsiz Kurs Açılıyor

İnönü Belediye Başkanlığı, Liselere Geçiş Sistemi (LGS) sınavına hazırlanan öğrenciler için ilçede ücretsiz kurslar açacaklarını duyurdu.

İnönü Belediye Başkanlığı, Liselere Geçiş Sistemi (LGS) sınavına hazırlanan öğrenciler için ilçede ücretsiz kurslar açacaklarını duyurdu.

Konuyla ilgili yapılan açıklamaya göre, İnönü Belediyesi tarafından matematik ve fen bilimleri konularında LGS hazırlık kursları açılacak. Kurslara katılmak isteyenler 13-25 Aralık tarihleri arasında İnönü Belediyesi Yazı İşleri Müdürlüğü'ne müraacat ederek dilekçeyle ön kayıt yaptıracak. Çocukların başarısını arttırmak amacıyla, "Gençlere yatırım, geleceğe yatırım" diyerek bu çalışmarı gerçekleştirdiklerini belirten İnönü Belediye Başkanı Serhat Hamamcı ise, kursların hayırlı olmasını temenni etti.

İlk yorum yazan siz olun
Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber

Eskişehir Haberleri

Vali Aksoy’dan Engelsiz Hayır Panayırı’na Ziyaret
’il Ambulans Servisi Kalite Toplantısı’ Gerçekleştirildi
Aranması Bulunan 173 Şüpheli Yakalandı
Denetlenen 199 Servis Aracından 6’sının Kusurlu Olduğu Belirlendi
Kedisini Veterinere Yetiştirmeye Çalışırken Trafik Cezası Yedi, İtiraz Etti