Irmağa Kaçan Topu Almak İsterken Akıntıya Kapılan Lise Öğrencisi Gözlerden Kayboldu

Antalya'da ailesi ile birlikte gittiği mesire alanında ırmağa kaçan topunu almak isteyen 16 yaşındaki lise öğrenicisi akıntıya kapılarak kayboldu.

Antalya'da ailesi ile birlikte gittiği mesire alanında ırmağa kaçan topunu almak isteyen 16 yaşındaki lise öğrenicisi akıntıya kapılarak kayboldu. Genci arama çalışmaları devam ediyor.

Olay, 19.30 sıralarında Serik ilçesi Sarıabalı Mahallesi'nde bulunan Şahintepesi mevkiinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, ailesi ile birlikte Köprüçay ırmağının bulunduğu Şahintepesi mevkiine ailesi ile birlikte piknik yapmaya giden 16 yaşındaki lise öğrencisi Özgür Y., aynı bölgede piknik yapan diğer çocuklarla top oynamaya başladı. İddiaya göre, suya kaçan topu almak için Köprüçay ırmağına giren akıntıya kapılarak gözden kayboldu.

Arama çalışması başlatıldı

112 Acil çağrı Merkezi'ne durumun bildirilmesi üzerine olay yerine jandarma, sağlık ekipleri ve arama kurtarma ekipleri sevk edildi. Dalgıçlar, suda arama çalışmalarına başladı. Bölgede AFAD ve diğer ekipler de çalışmalara destek verirken akıntıya kapılarak kaybolan Özgür Y'yi arama çalışmaları devam ediyor.

İlk yorum yazan siz olun
Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber

Antalya Haberleri

Antalya’da Seyir Halindeki Kamyon Kurşunlandı: 1 Yaralı
Uzay Kongresi’nde Girişimler Dünya Devleriyle Buluştu, Robot Ameca İlk Kez Ziyaretçilerin Karşısına Çıktı
Gazipaşa’da Hafriyat Alanındaki İş Makinesinin Ana Koluna Sıkışan 15 Yaşındaki Çocuk Yaralandı
Bebek Dostu Hastanede Normal Doğum Ve Emzirme Haftası Etkinliği Düzenlendi
Rektör Özkan, Cop31 Öncesi Kadın Liderler Forumu’na Katıldı