Irmakta Mahsur Kalan Köpeğe İtfaiyeden Kanoyla Kurtarma

Antalya'nın Serik ilçesinde ırmak içinde mahsur kalan köpeği itfaiye ekipleri kano yardımıyla kurtardı.

Antalya'nın Serik ilçesinde ırmak içinde mahsur kalan köpeği itfaiye ekipleri kano yardımıyla kurtardı. O anlar cep telefonu ile kaydedildi.

Olay Seri ilçesine bağlı Belkıs mahallesi Köprüçayı ırmağında meydana geldi. Irmak içinde mahsur kalan bir yavru köpeği fark eden vatandaşlar durumu 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirdi. İhbarla itfaiye ekipleri bölgeye doğru harekete geçti. İlk olarak karadan köpeğin kaldığı yeri belirleyen ekipler, kanoyla ırmağa hareket etti. Kanoya alınan köpek güvenli şekilde kıyıya çıkarıldı ve beslemesi yapıldı. Kurtarılan köpek için vatandaşlar itfaiye ekiplerine teşekkür etti. İtfaiyenin çalışmaları cep telefonu kamerasına yansıdı.

İlk yorum yazan siz olun
Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber

Antalya Haberleri

Gazipaşa’da Akülü Motosiklete Otomobil Çarptı: 1 Ölü
Türkiye Karla Mücadele Ederken Antalya’da Deniz Sefası
Saldırgan Köpek İhbarına Giden Kepez Belediyesi’nin Çalışanlarına Saldırı
Lüks Otomobil Alt Geçide Çarptı, Sürücü Hayatını Kaybetti
Kadın Emeği Üretimi Gelire Dönüşüyor