İsmail Haniye ve Filistinliler İçin Konya'da Gıyabi Cenaze Namazı Kılındı

İran'ın başkenti Tahran'da suikastla katledilen Hamas Siyasi Büro Başkanı İsmail Haniye ve İsrail'in saldırılarında hayatını kaybeden Filistinliler için Konya'da gıyabi cenaze namazı kılındı.

İran'ın başkenti Tahran'da suikastla katledilen Hamas Siyasi Büro Başkanı İsmail Haniye ve İsrail'in saldırılarında hayatını kaybeden Filistinliler için Konya'da gıyabi cenaze namazı kılındı.

Konya'da Sultan Selim Camiinde cuma namazının kılınmasının ardından vatandaşlar caminin önünde Mevlana Meydanında cenaze namazı için saf tuttu. Hamas Siyasi Büro Başkanı İsmail Haniye ve İsrail'in saldırılarında hayatını kaybeden Filistinliler için gıyabi cenaze namazı kılındı. Çok sayıda Konyalının katıldığı cenaze namazından sonra Filistin'de hayatını kaybedenler için dua edildi.

Gıyabi cenaze namazına; Konya Valisi Vahdettin Özkan, AK Parti Konya Milletvekili Mustafa Hakan Özer, AK Parti Konya İl Başkan Hasan Angı ve vatandaşlar katıldı.

İlk yorum yazan siz olun
Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber

İlgili Haberler

Konyaspor, Hazırlık Maçlarını Tamamladı
Konya'nın Kulu İlçesinde Nadir Bulunan "Fil Şahin Güvesi" Larvası Bulundu
Akşehir'de Otomobil ile Motosiklet Çarpıştı: 1 Ölü, 1 Yaralı

Konya Haberleri

Tabancasını Temizlerken Kazayla Kendini Vuran Genç Öldü
Konya’daki Cinayetin Şüphelileri Tutuklandı
Geleceğin Sanatçıları Selçuklu’da Yetişecek
Garajdaki Araç Ve Evde Çıkan Yangın Korkuttu
Kulu’da Özel Bireyin Bir Günlük Askerlik Heyecanı