Jandarma Ekiplerinin 9 Farklı Uyuşturucu Operasyonunda 20 Şüpheli Yakalandı

Eskişehir'de jandarma ekiplerince uyuşturucu ile mücadele amacıyla düzenlenen 9 operasyonda yakalanan 20 şüpheliden 4'ü tutuklanırken, bir miktar narkotik...

Eskişehir'de jandarma ekiplerince uyuşturucu ile mücadele amacıyla düzenlenen 9 operasyonda yakalanan 20 şüpheliden 4'ü tutuklanırken, bir miktar narkotik madde ele geçirildi.

Edinilen bilgilere göre, İl Jandarma Komutanlığı'na bağlı ekipler tarafından Nisan ayında 9 farklı uyuşturucuyla mücadele operasyonu gerçekleştirildi. Gerçekleştirilen operasyonlarda, 20 şüpheli yakalanarak gözaltına alındı. Şüphelilerden 4'ü tutuklanırken, 16'sı serbest bırakıldı.

Jandarma ekiplerince gerçekleştirilen operasyonlarda yapılan aramalarda, 6 gram metamfetamin, 7 gram esrar, 36 gram bonzai, 2 kök kenevir ve 1 adet uyuşturucu kullanma aparatı ele geçirildi.

İlk yorum yazan siz olun
Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber

Eskişehir Haberleri

Kızını Ve Torununu Sokak Ortasında Öldüren Şahıs Tutuklandı
70 Olayda 5 Milyon Tl Dolandırıcılık Yapan Şüphelilerden 4’ü Tutuklandı
Creative Anadolu Markasının Tanıtım Etkinliği Gerçekleştirildi
Anne Ve Oğlunun Öldürüldüğü Olayın Kan Donduran Detayları Ortaya Çıktı
Saha Uzantılı Masa Başı Deprem Tatbikatı, Vali Aksoy’un Başkanlığında Gerçekleştirildi