Jandarmadan Kaçak Kazı Operasyonu: 2 Gözaltı

Antalya'nın Aksu ilçesinde 1.derece sit alanında izinsiz kazı yapan 2 kişi gözaltına alınırken, tarihi eser niteliği taşıyan objeler ele geçirildi.

Antalya'nın Aksu ilçesinde 1.derece sit alanında izinsiz kazı yapan 2 kişi gözaltına alınırken, tarihi eser niteliği taşıyan objeler ele geçirildi.

Aksu İlçe Jandarma Komutanlığı, JASAT ekipleri Asayiş Şube Müdürlüğü ve Aksu Merkez Jandarma Karakol Komutanlığı ekipleri sit alanında yer açma ve kazı yapan S.B. ve İ.B.'yi suçta kullandıkları traktörlerle suçüstü yakaladı.

Bölgede gerekli tespitler Müze Müdürlüğü ekipleri ile yapılarak, kazılan alanda tarihi eser niteliği taşıyan objeler ele geçirildi. Olayla ilgili şüpheli S.B. ve İ.B. yakalanarak gözaltına alındı.

İlk yorum yazan siz olun
Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber

Antalya Haberleri

Antalya’da Depoda Yangın
Muhittin Böcek’in De Yargılandığı Davada "tehdit" Ve "menfaat" İddiaları
Antalya’da Mezarlıktaki Ağaç Devrildi, Park Halindeki Araç Zarar Gördü
Antalya Büyükşehir Belediyesine Yönelik Rüşvet Soruşturmasında 41 Sanık Yeniden Hakim Karşısında
Milli Sporcu Misinaya Takılan Deniz Kaplumbağasını Su Altında Makasla Kurtardı