Jandarmadan ’kış Tatbikatı’

Niğde İl Jandarma Komutanlığı tarafından Ketençimen Kayak Merkezi'nde arama kurtarma tatbikatı yapıldı.

Niğde İl Jandarma Komutanlığı tarafından Ketençimen Kayak Merkezi'nde arama kurtarma tatbikatı yapıldı.

Niğde İl Jandarma sorumluluk bölgesinde bulunan Ketençimen Kayak Merkezi'nde senaryo gereği, pist alanı ve çevresinde yaralanan, mahsur kalan, kaybolan vatandaşlara yönelik Jandarma Arama Kurtarma ve Jandarma Asayiş Timleri arama kurtarma tatbikatı gerçekleştirdi.

Senaryo gereği kayak pisti dışında yaralanan vatandaşa paletli araçla ulaşan Jandarma Arama Kurtarma timi, vatandaşa yaralandığı bölgede acil müdahaleyi yaptıktan sonra bulunduğu bölgeden tahliyesini sağladı, sağlık ekiplerine teslim etti.

Trafik timleri tarafından ise oluşabilecek trafik yoğunluğuna, kazalara ve yolda mahsur kalanlara yönelik çalışma gerçekleştirildi.

İlk yorum yazan siz olun
Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber

Niğde Haberleri

Niğdeli Gençlerde Tarım Bilincini Artırmak Hedefleniyor
Niğde’de Bal Ormanı İçin 5 Bin Fidan Toprakla Buluştu
Niğde Mutfağı Dünya Ligine "tabal Gastronomi Evi" İle Girdi
Niğde’de Yasadışı Silahlanmaya Operasyon: 1 Gözaltı
Tkdk Başkanı Antalyalı: "42 İlde 5 Milyar Euroluk Yatırımın Gerçekleşmesine Katkı Sağladık"