Jandarma’dan Ruhsatsız Silah Operasyonu

Antalya'nın Kaş ilçesinde Jandarma ekiplerinin ruhsatsız silahlara yönelik operasyonda 9 adet av tüfeği ve 1 adet kurusu sıkı tabanca ele geçirildi.

Antalya'nın Kaş ilçesinde Jandarma ekiplerinin ruhsatsız silahlara yönelik operasyonda 9 adet av tüfeği ve 1 adet kurusu sıkı tabanca ele geçirildi.

Kaş Cumhuriyet Başsavcılığının talimatları doğrultusunda Antalya İl Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından Kaş ilçesinde ruhsatsız silahlara yönelik operasyon yapıldı. Belirlenen adrese yapılan aralamalarda 9 adet ruhsatsız av tüfeği ve 1 adet kuru sıkı tabanca ele geçirildi. İdari para cezası uygulanırken, olayla ilgili idari işlem başlatıldı.

İlk yorum yazan siz olun
Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber

Antalya Haberleri

16 Yaşındaki Kızı İle Görüştüğü Gerekçesiyle 20 Yaşındaki Genci Bıçaklayarak Öldürdü
Elinde Benzin Bidonuyla Gelip Galerideki 6 Aracı Ateşe Verdi
Alanya’da Şimşekler Geceyi Gündüze Çevirdi
Yem Yüklü Tır Şarampole Yuvarlandı: 1 Ölü
Alanyaspor, Amed Sportif Faaliyetler’i 4-0 Mağlup Etti