Jandarmadan Seyir Halindeki Otomobile Ruhsatsız Silah Operasyonu

Antalya'da jandarma ekipleri tarafından seyir halindeki araca düzenlenen operasyonda 16 adet 9 minimetre ruhsatsız tabanca ve 16 adet tabanca şarjörü ele geçirildi.

Antalya'da jandarma ekipleri tarafından seyir halindeki araca düzenlenen operasyonda 16 adet 9 minimetre ruhsatsız tabanca ve 16 adet tabanca şarjörü ele geçirildi. Olayla ilgili adli soruşturma başlatılarak şüpheli gözaltına alındı.

Antalya İl Jandarma Komutanlığı İstihbarat Şube Müdürlüğünce silah ticareti yapan şüphelilerin yakalanması ve silah kaçakçılığının önlenmesine yönelik yürütülen çalışmalar ara vermeden devam ediyor. Bu kapsamda, M.S. isimli şahsın il dışından getirdiği yüklü miktardaki ruhsatsız tabancayı Aksu ve Kepez ilçelerinde piyasaya süreceğinin tespit edilmesi üzerine İstihbarat Şube Müdürlüğü ve Aksu İlçe Jandarma Komutanlığı ekiplerince şüphelinin kullandığı araç seyir halindeyken durduruldu.

Yapılan aramada; 16 adet 9 minimetre ruhsatsız tabanca ve 16 adet tabanca şarjörü ele geçirildi. Olayla ilgili adli soruşturma başlatılarak, şüpheli şahıs gözaltına alındı.

İlk yorum yazan siz olun
Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber

Antalya Haberleri

Bahçede Çıkan Yangın Yedek Parça Deposuna Sıçradı
Alara Çayı’nda Kaybolan Genç İçin Arama Çalışmalarında 9. Gün
Motosikletlinin Ölümden Döndüğü Kaza Kamerada
Doğal Yaşam Parkı Yeni Yavrularla Şenlendi
"seni Galatasaray Maçına Götüreceğim" Sözü, Ölümün Kıyısından Aldı