Jandarmadan Uyuşturucuya Geçit Yok

Antalya'nın Alanya ve Korkuteli ilçelerinde jandarma tarafından yapılan operasyonlarda çok sayıda uyuşturucu madde ele geçirildi.

Antalya'nın Alanya ve Korkuteli ilçelerinde jandarma tarafından yapılan operasyonlarda çok sayıda uyuşturucu madde ele geçirildi.

Gazipaşa İlçe Jandarma Komutanlığı tarafından yapılan çalışmalar sonucunda Güney Jandarma Karakol Komutanlığı yol kontrol noktasında durdurulan turizm firmasına ait yolcu otobüsünde yapılan kimlik kontrolünde yolcu olarak bulunan şüpheli Z.S.'nin üst araması yapıldı. Aramada 15 gram ağırlığında kubar esrar, 5 gram metamfetamin, uyuşturucu kullanma aparatı bong ele geçirildi.

Ayrıca, Korkuteli İlçe Jandarma Komutanlığı tarafından Kırkpınar Mahallesi'nde Merkez Jandarma Karakol Komutanlığı, JASAT ve OYİ timi tarafından yapılan çalışmalar sonucu A.T. ve O.K. isimli şahısların ikamet ettikleri ev içerisinde yasadışı kenevir ekimi yaptığı tespit edildi. İhbar üzerine evde yapılan arama neticesinde, saksılara ekili vaziyette 20 kök kenevir bitkisi ele geçirildi.

İlk yorum yazan siz olun
Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber

Antalya Haberleri

Antalya Büyükşehir’den Kırsal Mahalle Yollarına 759 Milyar 505 Milyon Tl’lik Yatırım
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz: "geçmişte Paramızı Ödediğimiz Halde Alamadığımız Ürünleri Bugün Dünyaya Satıyoruz"
Bir Hafta Aradan Sonra Güneşi Gören Antalyalılar Sahile Akın Etti
Kepez’in Sömestir Festivali Çocuklara Şenlik Yaşatıyor
Antalya’da Son 1 Haftada Suç İşleme Amacıyla Örgüt Kurma Ve Kaçakçılık Suçlarından 14 Kişi Tutuklandı