Jasat Son 3 Günde 191 Aranan Şahsı Yakaladı

Antalya'da Jandarma Dedektifleri (JASAT) tarafından son 72 saatte 191 aranan şahıs yakalanarak adli makamlara teslim edildi.

Antalya'da Jandarma Dedektifleri (JASAT) tarafından son 72 saatte 191 aranan şahıs yakalanarak adli makamlara teslim edildi.

Antalya İl Jandarma Komutanlığınca suçların azaltılması, önlenmesi ve suçluların yakalanması maksadıyla Jandarma Suç Araştırma Timlerinin (JASAT) çalışmalarını sürdürüyor. Ekipler bu kapsamda farklı suçlardan aranmakta olan 10 yıl ve üzeri hapis cezası bulunan 2 şüpheli, 5-10 yıl arası hapis cezası bulanan 11 şüpheli, 0-5 yıl hapis cezası bulunan 30 şüpheli başta olmak üzere toplam 191 şüpheli şahsı yakalayarak adli makamlara teslim etti.

İlk yorum yazan siz olun
Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber

Antalya Haberleri

Antalya’da Oto Boyama Atölyesindeki Yangında İki İş Yeri Zarar Gördü
Kepez’de Antalya’nın En İyi Ev Kütüphaneleri Ödüllendirildi
Köpekten Kaçarken Kamyonun Altında Kalarak Ölmüştü, Sınıf Arkadaşlarının Vefası Anneyi Duygulandırdı
Isparta’da Yerel Kalkınma Hamlesi Tanıtıldı: Dört Stratejik Alana Yatırım Çağrısı
Batı Antalya’da Tarımsal Üretim Ve Ticaretindeki Sorunlar Masaya Yatırıldı