740. Türk Dil Bayramı ve Yunus Emre’yi Anma Etkinlikleri kapsamında Karaman Piri Reis Kültür Merkezinde, Kültür Turizm Bakanlığı İstanbul Devlet Tiyatrosu tarafından sergilenen tiyatro oyununa; Vali Süleyman Tapsız ve eşi Dr. Ayşe Tapsız, Cumhuriyet Başsavcısı Abdurrahim Alan, Vali Yardımcısı Kaya Çelik, İl Emniyet Müdürü Levent Tutuk, daire müdürleri ve Karamanlı tiyatro severler katıldı.
Osmanlı Devleti’nin kuruluşu ve Osman Bey’i konu alan tiyatro gösterimine vatandaşlar tarafından yoğun katılım oldu. Tiyatro oyununu büyük bir beğeniyle izleyen Vali Tapsız, gösterinin bitiminde sahneye çıkarak, şanlı tarihimizle ilgili tiyatro oyununu büyük beğeniyle izlettiklerinden ve sahne başarılarından dolayı emeği geçen teknik ekip ve tüm oyunculara teşekkür etti.
'Jennifer'ın Düğünü/Osman Gazi' Karamanlı Tiyatro Severlerle Buluştu
Prof. Dr. İskender Pala'nın yazdığı oyunun İstanbul Devlet Tiyatrosunun yeni oyunu, "Jennifer'ın Düğünü/Osman Gazi" Karamanlı tiyatro severlerle buluştu.
İlk yorum yazan siz olun
Karaman Haberleri
Kontrolden Çıkan Hafif Ticari Araç Şarampole Savruldu: 1 Yaralı
Su İçen Yaban Hayvanları Fotokapanla Görüntülendi
Karaman’da Tüfekle Rastgele Ateş Açıldı: Araç Ve Ev Zarar Gördü
Vali Çiçek Ve Protokol Üyeleri Namaz Sonrası Vatandaşlarla Bayramlaştı
Vali Çiçek: "bayramda Vatandaşımızın Huzuru İçin Sahadayız"