Kaçak Tütün Satan Şahsa Yönelik Operasyon Yapıldı

Eskişehir'de kaçak tütün satan bir şahsın evinde, işyerinde ve aracında yapılan aramalarda çok miktarda tütün, makaron ve sigara ele geçirildi.

Eskişehir'de kaçak tütün satan bir şahsın evinde, işyerinde ve aracında yapılan aramalarda çok miktarda tütün, makaron ve sigara ele geçirildi.

Edinilen bilgilere göre, Beylikova İlçe Emniyet Amirliği ekiplerince yapılan teknik çalışma sonucunda kaçak tütün sattığı belirlenen R.İ. isimli şüphelinin işyerinde, aracında ve ikametinde arama yapıldı. Yapılan aramalar neticesinde 20 kilogram satışa hazır tütün, 532 paket tütün, 10 bin 640 dal sigara, 2,7 kilogram kıyılmış tütün, bin 230 adet bandrolsüz boş makaron, 1 adet terazi ve 1 adet tütün sarma makinesi ele geçirildi.

Şüpheli şahsa, "Kaçakçılıkla Mücadele Kanunu" çerçevesinde işlem yapıldığı öğrenildi.

İlk yorum yazan siz olun
Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber

Eskişehir Haberleri

Vali Aksoy’dan Engelsiz Hayır Panayırı’na Ziyaret
’il Ambulans Servisi Kalite Toplantısı’ Gerçekleştirildi
Aranması Bulunan 173 Şüpheli Yakalandı
Denetlenen 199 Servis Aracından 6’sının Kusurlu Olduğu Belirlendi
Kedisini Veterinere Yetiştirmeye Çalışırken Trafik Cezası Yedi, İtiraz Etti