Kaçakçılık Operasyonunda 8 Kişi Sağlık Raporunda

Kayseri merkezli İstanbul ve İzmir'de sigara kaçakçılarına yönelik düzenlenen operasyonda gözaltına alınan 9 kişiden 8'i sağlık raporuna götürüldü.

Kayseri merkezli İstanbul ve İzmir'de sigara kaçakçılarına yönelik düzenlenen operasyonda gözaltına alınan 9 kişiden 8'i sağlık raporuna götürüldü.

Edinilen bilgiye göre, Kayseri İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, Kayseri merkezli İstanbul ve İzmir'de sigara kaçakçılarına yönelik eş zamanlı operasyon düzenledi. 16 kişinin gözaltına alınması için başlatılan operasyonda şimdiye kadar 9 kişi gözaltına alınırken, ekipler arama da yaptı. Yapılan aramalarda, 202 bin 800 dal boş makaron, 228 bin 600 dal doldurulmuş makaron, 9 bin 254 adet sökülmüş TAPDK bandrolü, 14 bin adet boş sigara doldurma paketi, 382 kilo bandrolsüz tütün, 10 kilo nargile tütünü, 25 kilo nargile kömürü, 2 adet elektrikli sigara doldurma makinesi, 1 adet bandrol sökme makinesi ele geçirilirken, 3 araca da el konuldu.

Öte yandan, 3 ilde sigara kaçakçılarına yönelik düzenlenen operasyonda gözaltına alınan 9 kişiden 8'i sağlık raporuna götürüldü.

İlk yorum yazan siz olun
Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber

Kayseri Haberleri

Melikgazi’de Personele Yönelik Aile Eğitimi
Başkan Çolakbayrakdar: "iklim Değişikliğiyle Mücadelenin En Etkili Yolu Ağaç Dikmektir"
Kayserili Yüzücülerden Önemli Dereceler
Bisiklette Kayseri’ye İki Madalya
Pınarbaşı’nı Final Heyecanı Sardı