Kadın Muhtarlar ’dünya Kadın Hakları Günü’nü Kutladı

Tarsus Belediyesince düzenlenen etkinlikte, kadın muhtarlar "Dünya Kadın Hakları Günü'nü kutladı.

Tarsus Belediyesince düzenlenen etkinlikte, kadın muhtarlar "Dünya Kadın Hakları Günü'nü kutladı.

Tarsus Belediyesi, kadınların sosyal ve kültürel hayata daha aktif katılımını desteklemek amacıyla çalışmalarına devam ediyor. Kadın muhtarlar, Tarsus Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü koordinasyonunda düzenlenen program kapsamında, Taşucu MBB Atatürk Evi, Silifke Atatürk Evi ve Etnografya Müzesi ile MBB Gazi Çiftliğini ziyaret etti. "Dünya Kadın Hakları Günü'nün önemine dikkat çekilen anlamlı etkinlikte, kadın muhtarların toplumdaki rolü ve kadın haklarının güçlendirilmesine yönelik çalışmalar vurgulandı.

Muhtarlar tarafından memnuniyetle karşılanan etkinlikte, Türkiye'de kadınlara seçme ve seçilme hakkının tanınmasının tarihsel önemine dikkat çekildi.

Günün anlam ve önemini vurgulayan Tarsus Belediye Başkanı Ali Boltaç, "Kadınların özgürce yaşayabildiği, haklarını tam anlamıyla kullanabildiği bir gelecek inşa etmek için var gücümüzle çalışıyoruz. Kadınlarımızla yan yana, omuz omuza yürüyerek Tarsus'u daha güçlü ve adil bir şehir haline getireceğiz" dedi.

İlk yorum yazan siz olun
Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber

Mersin Haberleri

Mersin’de Makas Atan Sürücü Gözaltına Alındı
Mersin’de Son Bir Ayda Bin 50 Şüpheli Gözaltına Alındı
İyilik Gemisi Mersin’den Sudan’a Uğurlandı
Mersin’de 7. Uluslararası Maraton İçin Geri Sayım Başladı
Görme Engelli Ramazan Amca Ve Nuriye Teyze Umreye Kavuştu