Kamyonetle Çarpışan Motorlu Bisikletin Sürücüsü Yaralandı

Antalya'nın Manavgat ilçesinde kamyonet ile motorlu bisikletin çarpışması sonucu meydana gelen kazada, motorlu bisiklet sürücüsü yaralandı.

Antalya'nın Manavgat ilçesinde kamyonet ile motorlu bisikletin çarpışması sonucu meydana gelen kazada, motorlu bisiklet sürücüsü yaralandı.

Kaza, Manavgat ilçesi Örnek Mahallesi Yunus Emre Caddesi'nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Alparslan Türkeş Bulvarı istikametinde seyreden Kairat N.'nin kullandığı 07 BPU 416 plakalı motorlu bisiklet, kavşakta Mevlüt Y.'nin kullandığı 07 BLK 581 plakalı kamyonetle çarpıştı. Kazada yaralanan motorlu bisiklet sürücüsüne ilk müdahale çevredeki vatandaşlar tarafından yapıldı. Kazayı görenlerin 112 Acil Çağrı Merkezi'ne ihbarı ile olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Yaralı, sağlık ekibinin olay yerindeki müdahalesinin ardından ambulansla hastaneye götürüldü.

İlk yorum yazan siz olun
Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber

Antalya Haberleri

Manavgat Belediyesi’nden Lyrbe Antik Kenti’ndeki Kazı Çalışmalarına Destek
Cumhurbaşkanı Erdoğan: "somali’de Hayata Geçireceğimiz Uzay Limanının İnşa Çalışmalarını Başlattık"
Antalya Kitap Fuarı’na Öğrencilerden Yoğun İlgi
Kepez’de Sel Kabusu Tarih Oluyor: Ay Deresi’nde 2 Kilometrelik Güvenlik Harekatı
Kahraman Fareler, Enkaz Altında Kalanları Kurtarmaya Giden Ekiplerin ‘gözü’ Olacak