Kapısı Açık Minibüste Ölümden Döndü

Konya'da seçim zaferi kutlamaları sırasında bir kişi, kapısı açık olan minibüsten düştü.

Konya'da seçim zaferi kutlamaları sırasında bir kişi, kapısı açık olan minibüsten düştü. O anlar bir araç kamerasına saniye saniye yansıdı.

Olay, merkez Meram ilçesi Şükran Mahallesi Furkan Dede Caddesi üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, 28 Mayıs'ta yapılan Cumhurbaşkanı seçimi sonrası Konya'da gerçekleştirilen kutlamalara çok sayıda vatandaş katıldı. Kutlamalar sırasında minibüs Taşcami Uzunharmanlar Caddesi kavşağından döndüğü sırada açık olan yan kapıdan bayrak sallayan bir kişi dengesini kaybederek araçtan düştü. O anlar ise bir araçtaki araç kamerasına saniye saniye yansıdı.

Araçtan düşen kişi kazayı yara almadan atlatırken, dönüşü tamamladıktan sonra olayı fark eden sürücü durdu ve yardıma koştu.

İlk yorum yazan siz olun
Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber

İlgili Haberler

Alparslan Türkeş Caddesi Açıldı, Taşköprü Alt Geçidi’nin Temeli Atıldı
Meram Dere’nin Peri Bacaları Kızlar Kayası Turizme Kazandırılıyor
Konya'da Seçimleri Kana Bulayacaklardı

Konya Haberleri

Başkan Altay: "küçük Aymanas Caddesi’nde Sıcak Asfalt Çalışmasına Başladık"
Apartmanın Üçüncü Katından Düşen 3 Yaşındaki Çocuk Yaralandı
Konya’da Lastiği Patlayan Otomobil Takla Attı: 4 Yaralı
Aracın Motoruna Giren Yılanı İtfaiye Çıkardı
Ticari Taksi İle Takip Ettiği Husumetlisini Vurmak İçin İş Yerine Ateş Açtı