Kar, Yağmur, Güneş: Antalya 4 Saatte 3 Mevsimi Yaşadı

Antalya'da birkaç saat arayla yaşanan hava değişimi vatandaşları ve yabancı turistleri hayrete düşürdü.

Antalya'da birkaç saat arayla yaşanan hava değişimi vatandaşları ve yabancı turistleri hayrete düşürdü. Yüksek kesimlerde kar yağışı dikkat çekerken, şehir merkezinde ise güneşli hava yerini aniden bastıran sağanak yağışa bıraktı.

Güne güneşli bir hava ile uyanan Antalyalılar öğlen saatlerine doğru şiddetli yağış ile şaşkınlık yaşadı. Beydağlarının yüksek kesimleri kar ile kaplıyken, sabah saatlerindeki güneşli hava yerini sağanak yağışa bıraktı. Birkaç saat etkili olan yağışın ardından tekrar yüzünü gösteren güneşli havayı fırsat bilen Antalyalılar Konyaaltı Sahili'ne akın etti. Bazı vatandaşlar ve yabancı turistler seyir terası ile sahilde fotoğraf çekinirken, kimileri ise dalgalara aldırış etmeden denize girdi. Kimi vatandaşlar ise yürüyüş yapmayı tercih etti.

İlk yorum yazan siz olun
Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber

Antalya Haberleri

’kopi’ Yangının Ardından Yeni Yuvasına Kavuştu
11 Astronot Akdeniz Üniversitesi’nde Çocuklar Ve Gençlerle Buluştu
Dört Astronot Aksu’daki Uçak Okulunda Öğrencilerle Bir Araya Geldi
Odtü İle Axiom Space Arasında Uzay Araştırmaları İçin İş Birliği
Gazipaşa’da 15 Yaşındaki Çocuğun İş Makinesinin Koluna Sıkışarak Yaralanmasına 2 Tutuklama