Karaman Basını İftar İçin Charisma Mc Cafe’de Buluştu

İsviçre’de 9 adet şubesi bulunan Charisma Mc Cafe yeni şubesini Karaman’da açtı. Karaman şubesinde Gazeteciler Cemiyeti üyelerini ve ailelerini iftarda ağırlayan Charisma Mc Cafe vermiş olduğu hizmetle tam not aldı.

Mahmut Tuşgül’ün işletmeciliğinde İsviçre’de 9 şubesiyle marka haline gelen Charisma Mc Cafe, bir yatırımda Karaman’a yaptı.

Hamidiye Mahallesi 1969. Sokak Paşa Konutlarındaki yerinde tavuk eti üzerine kurulu fast-food tarzında ürünleri vatandaşlara sunan Charisma Mc Cafe geniş sos yelpazesiyle de döner lezzetini bir üst seviyeye taşıyor.

Yemek bölünün yanında canlı müzik eşliğinde çay, kahvenizi tüketebileceğiniz gibi bünyesinde oyun salonu da bulunduran Charisma Mc Cafe ailenizle birlikte vakit geçirebileceğiniz nezih bir ortam sunuyor.

Gazeteciler Cemiyeti İftarda Buluştu

Karaman Gazeteciler Cemiyeti üyelerini ve ailelerini iftarda ağırlayan Charisma Mc Cafe vermiş olduğu hizmetle tam not aldı. Yoğun katılımın olduğu iftar programında hep birlikte oruçlar açıldı. Edilen duaların ardından ikramlar eşliğinde hoş sohbetler edildi.
İftar programı çekilen hatıra fotoğrafıyla son buldu.

İlk yorum yazan siz olun
Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber

Karaman Haberleri

Ermenek Devlet Hastanesine Tıbbi Cihaz Takviyesi
Kazada Parçalanan Motosikletin Sürücüsü Ağır Yaralandı
Karaman’da Son Kullanma Tarihi Geçen Peynir Ve Tereyağlarına El Konuldu
Karaman’dan Gazze’ye 6 Yardım Tırı Dualarla Uğurlandı
Karaman’da 3 Aralık Dünya Engelliler Günü’nde Protokol Voleybol Oynadı