Karaman Belediyesinin Asfalt, Kaldırım Ve Park Çalışmaları Devam Ediyor

Karaman Belediyesi, şehrin ihtiyaçları doğrultusunda asfalt, kaldırım, kavşak, refüj ve park çalışmalarına devam ediyor.

Karaman Belediyesi, şehrin ihtiyaçları doğrultusunda asfalt, kaldırım, kavşak, refüj ve park çalışmalarına devam ediyor.

Yaklaşan kış mevsimi öncesi eksikliklerin giderilmesi için yoğun mesai harcayan ekipler, Sanayi Sitesindeki yeni bölgelerde asfalt çalışmaları gerçekleştiriyor. Cumhuriyet Mahallesi'nde yeni açılan yolların PMT serimi tamamlanırken, Siyahser Mahallesi Şehit Bayram Yıldız Caddesi'nde kaldırım, Kent Müzesi arkasındaki boş alanda da otopark çalışması devam ediyor. Öte yandan, Başakşehir Mahallesi'nde yapımına başlanan ve geri dönüşüme tabi tutulan atık malzeme ve materyaller kullanılarak yapılan Geri Dönüşüm Parkı da hızlı bir şekilde yükseliyor. Karaman'ın önemli ulaşım güzergahlarından biri olan 100. Yıl Bulvarı'nda da yıllardır tankerlerle sulanan refüje otomatik sulama sistemi döşenerek yeniden çimlendirme çalışması yapılıyor.

İlk yorum yazan siz olun
Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber

Karaman Haberleri

Öğrencilerin Okul Heyecanı Ay Yıldızlı Türk Bayrağıyla Taçlandı
’çiçeklerin Annesi’ Nergis Büyük İlgi Görüyor
Karaman’da Otomobiller Çapıştı: 1 Yaralı
Karaman’da Jandarmanın Yakaladığı 6 Kişi Tutuklandı
Karaman’da Ters Yöne Giren Otomobil Kazaya Yol Açtı