Karaman Bucakışla yolunda Feci kaza

Bayram tatilinde üzücü haber Bucakışla yolundan geldi

Karaman’da kontrolden çıkan otomobilin şarampole inerek tarlaya takla atması sonucu 1 kişi ölürken, 5 kişi yaralandı.

Kaza, Karaman-Bucakışla Karayolunun 15. kilometresinde meydana geldi. Alınan bilgiye göre, Bucakışla Köyü’nden Karaman istikametine seyretmekte olan Halil Tekin (68), yönetimindeki 70 DU 990 plakalı otomobil sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu şarampole inerek tarlaya takla attı.

Kazada otomobilden fırlayan Hayriye Gümüş (80), olay yerinde hayatını kaybederken, sürücü ile araçta bulunan Ömer Adalı (4), Ayşe Tekin (60), Emine Adalı ve Fadime Gümüş (40) yaralandı. Yaralılar kaza yerine gelen ambulanslarla kaldırıldıkları Karaman Devlet Hastanesi’nde tedavi altına alındı.

Cumhuriyet Savcısının olay yerinde yaptığı incelemenin ardından yaşlı kadının cesedi, yaralıların kaldırıldığı hastanenin morguna götürüldü.
Kaza ile ilgili soruşturma başlatıldı.

 

İlk yorum yazan siz olun
Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber

Karaman Haberleri

Ermenek Devlet Hastanesine Tıbbi Cihaz Takviyesi
Kazada Parçalanan Motosikletin Sürücüsü Ağır Yaralandı
Karaman’da Son Kullanma Tarihi Geçen Peynir Ve Tereyağlarına El Konuldu
Karaman’dan Gazze’ye 6 Yardım Tırı Dualarla Uğurlandı
Karaman’da 3 Aralık Dünya Engelliler Günü’nde Protokol Voleybol Oynadı