Karaman Emniyeti "Kışkaç"a Aldı

Karaman’da "Kışkaç" Operasyonunda 1 Tutuklama

Karaman'da, Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması (FETÖ)'na yönelik düzenlenen "Kıskaç" operasyonunda gözaltına alınan 3 şüpheliden 1'i tutuklandı.

Edinilen bilgiye göre, Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) ve Terörle Mücadele (TEM) Şubesi ekipleri, FETÖ'nün finans yapılanmasına yönelik birçok ilde eş zamanlı olarak düzenlediği "Kıskaç" operasyonu çerçevesinde Karaman'da da M.Ş. (57), D.N. (26) ve E.Y. (31) isimli kadınlar yakalanarak gözaltına alındı. Emniyet Müdürlüğündeki işlemlerin tamamlanmasının ardından adliyeye sevk edilen şüphelilerden M.Ş. tutuklanarak cezaevine gönderilirken, diğer şüpheliler ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

İlk yorum yazan siz olun
Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber

İlgili Haberler

Üvey Babasını Bıçaklayarak Öldüren Zanlı Tutuklandı
Karaman'da Babasıyla Tartışan Genç Baba Katili Oldu
Karaman'da Kış Öncesi Sokak Hayvanları Unutulmadı

Karaman Haberleri

Karaman’da Beton Mikseri Devrildi: 1 Yaralı
Karaman’da 4. Kitap Günleri Başladı
Karaman’da Hafif Ticari Araçlar Çarpıştı: 2 Yaralı
Karaman’da 747. Türk Dil Bayramı Ve Yunus Emre’yi Anma Etkinlikleri Başladı
Karaman’da Şiddetli Rüzgar Uyarısı