Karaman İl İstihdam Kurulu Olağan Toplantısı Gerçekleştirildi

Karaman İl İstihdam Kurulunun 2021 yılı Ekim ayı 4. olağan toplantısı Vali Mehmet Alpaslan Işık başkanlığında gerçekleştirildi.

Karaman İl İstihdam Kurulunun 2021 yılı Ekim ayı 4. olağan toplantısı Vali Mehmet Alpaslan Işık başkanlığında gerçekleştirildi.

Valilik Yunus Emre Toplantı salonunda gerçekleştirilen toplantıda, İl İstihdam ve Mesleki Eğitim Denetim Kurulu Raporu kurula sunuldu.

Sonra bir önceki toplantıda alınan kararların gerçekleşme durumu, İl Sağlık Müdürlüğünün yükseköğrenimde sağlık alanında eğitim gören öğrencilerin uygulamalı dersleriyle ilgili 3308 sayılı mesleki eğitim kanunu bağlamındaki gündem önerisi ve milli eğitim şurası ile ilgili konular ele alındı.

Vali Işık’ın başkanlığında gerçekleştirilen toplantıya Belediye Başkanı Savaş Kalaycı ve kurulun diğer üyeleri katılırken toplantı görüş ve temennilerin ardından sona erdi.
 

İlk yorum yazan siz olun
Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber

Karaman Haberleri

Ermenek Devlet Hastanesine Tıbbi Cihaz Takviyesi
Kazada Parçalanan Motosikletin Sürücüsü Ağır Yaralandı
Karaman’da Son Kullanma Tarihi Geçen Peynir Ve Tereyağlarına El Konuldu
Karaman’dan Gazze’ye 6 Yardım Tırı Dualarla Uğurlandı
Karaman’da 3 Aralık Dünya Engelliler Günü’nde Protokol Voleybol Oynadı