Karaman, Konya, Aksaray ve Niğde İçin Yağış ve Dolu Uyarısı

Meteorolojiden yapılan açıklamada, Konya, Karaman, Aksaray ve Niğde'de gece saatlerine kadar sağanak, gök gürültülü sağanak ve dolu beklendiği bildirildi.

Konya, Karaman, Aksaray ve Niğde'de gece saatlerine kadar sağanak, gök gürültülü sağanak ve dolu bekleniyor.

Meteoroloji 8. Bölge Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamada, İç Anadolu Bölgesi'nde 4 ilde aralıklarla sağanak, gök gürültülü sağanak ile yer yer dolu beklendiği bildirildi.

Bölge genelinde rüzgarın zaman zaman orta kuvvette eseceği belirtilen açıklamada, yaşanabilecek olumsuzluklara karşı, ilgililerin ve vatandaşların tedbirli olması istendi.

Karaman'ın Ayrancı İlçesi Berendi yaylasında bugün haberdeki görüntüler kayda geçti.

İlk yorum yazan siz olun
Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber

Karaman Haberleri

Bakan Kacır: "türkiye Bizim İktidarlarımızda Dünyanın En Önemli Üretim Güçlerinden Biri Haline Geldi"
Karaman Ermenek’te Kaçak İçki Operasyonu
Karaman’da Gece Yarısı Kaza: 5 Yaralı
Karaman’da Jandarmadan Silah Operasyonu: 1 Gözaltı
Karaman’da Motosiklet Denetimleri Devam Ediyor