Karaman Merkezli 5 İlde FETÖ/PDY Operasyonu: 4 Gözaltı

Karaman merkezli 5 ilde Fethullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanmasına (FETÖ/PDY) yönelik düzenlenen operasyonda 4 şüpheli gözaltına alındı.

Edinilen bilgiye göre, Karaman Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen FETÖ/PDY soruşturması kapsamında örgütün 'mahrem imam'larıyla sabit telefonlardan periyodik ve ardışık arama sistemiyle haberleştiği tespit edilen 7 şüpheli hakkında yakalama kararı çıkartıldı. Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şubesi (TEM) ekipleri, Karaman merkezli Amasya, İzmir, Malatya ve Tokat'a tespit edilen adreslere operasyon düzenlendi. Operasyon kapsamında 7 şüpheliden 4'ü yakalandı. Gözaltına alınan şüphelilerin 2'sinin muvazzaf asker, 1'inin emekli astsubay, diğerinin de askeri öğrenci olduğu öğrenildi. Sağlık kontrolünden geçirilen şüpheliler, sorgulanmak üzere emniyete götürüldü. Firari olan 3 şahsın ise yakalanması için çalışmaların sürdüğü bildirildi.

İlk yorum yazan siz olun
Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber

Karaman Haberleri

Karaman’da Aranan 10 Kişi Tutuklandı
Karaman'da Gökmen ve Toprak Ailelerinin Acı Günü
Karaman'da Bayırlı Mustafa Kurt Vefat Etti
Karaman'da Küçük Çocuk Ambulansa Binmek İstemeyince
KMÜ Mezunlarına Yönelik Mentörlük Programı Başlıyor