Karaman Ongun Saya Fabrikasına Ziyaret

Vali Mehmet Alpaslan Işık, Karaman Belediyesine bağlı Ongun Anonim Şirketi bünyesinde üretim faaliyetlerini sürdüren saya fabrikası ve tekstil fabrikasını ziyaret ederek incelemelerde bulundu.

Cumhuriyet Mahallesi Ereğli Caddesi üzerinde kurulu bulunan Ongun A.Ş. bünyesindeki Saya ve Tekstil fabrikasını ziyaret ederek bir süre incelemelerde bulunan Vali Mehmet Alpaslan Işık, ayakkabı üretiminde kullanılan saya ve tekstil alanında imalatı yapılan ürünler hakkında Belediye Başkanı Savaş Kalaycı’dan bilgiler aldı.
 
Hizmet binası ve bölgede inşaatı devam eden ek binalarda da incelemelerde bulunarak yürütülen çalışmaların son durumu hakkında bilgiler alan Vali Işık, fabrika çalışanlarına ve şirket personeline çalışmalarında kolaylıklar dileyerek bölgeden ayrıldı.
 
Vali Mehmet Alpaslan Işık’ın Saya ve Tekstil Fabrikasındaki incelemelerine Belediye Başkanı Savaş Kalaycı, Cumhuriyet Başsavcısı Behçet İşlek, İl Emniyet Müdürü Ayhan Taş eşlik etti.

İlk yorum yazan siz olun
Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber

Karaman Haberleri

Karaman’da 16 Milyon Elma Ağacı Çiçek Açarak Gelinliğini Giydi
Karaman’da Dünya Çocuk Atletizm Günü Kutlandı
Karaman’da Kazada Hayatını Kaybeden Elektrikli Bisiklet Sürücüsü Toprağa Verildi
Turkuaz Metropol Projesi Görkemli Bir Lansmanla Tanıtıldı
Kmü Tıp Fakültesi Gelecek Vizyonunu Paylaştı