17 Aralık 2018 Pazartesi günü Valilik Makamında gerçekleşen ziyarette dernek başkanı Fadimana Okur, kabulden dolayı Vali Meral’e teşekkür ederek derneğin faaliyetleri ve çalışmaları hakkında bilgiler verdi.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Vali Fahri Meral, sosyal sorumluluk anlayışı içerisinde özel eğitime muhtaç çocuklara toplumsal hayata tutunmalarını sağlayacak eğitimler verilmesinin önemli olduğunu belirtti. Vali Meral, özel eğitime muhtaç çocuklara verilen hizmetler ve çalışmalarından dolayı dernek başkanı Okur ve yönetim kurulu üyelerine teşekkür ederek çalışmalarında kolaylık ve başarılar diledi.
Karaman Özel Eğitime Muhtaç Çocukları Koruma Derneğinden Vali Fahri Meral’e Ziyaret
Vali Fahri Meral, Özel Eğitime Muhtaç Çocukları Koruma Derneği Başkanı Fadimana Okur ve yönetim kurulu üyelerini makamında kabul etti.
İlk yorum yazan siz olun
Karaman Haberleri
Karaman’da Ahmet Keleşoğlu Arkeoloji Ve Etnografya Müzesi Törenle Açıldı
Karaman’da ‘dur’ İhtarına Uymayan Motosikletliye 611 Bin Lira Ceza Kesildi
Karaman’da Motosiklet Devrildi: 3 Yaralı
Eksim Enerji’den Karamanlı Çocuklara Sürdürülebilirlik Eğitimi
6 Şubat Depreminde 40’a Yakın Akrabasını Kaybeden Afad Gönüllüsü Tatbikatta Görev Aldı