Karaman Özel Eğitime Muhtaç Çocukları Koruma Derneğinden Vali Fahri Meral’e Ziyaret

Vali Fahri Meral, Özel Eğitime Muhtaç Çocukları Koruma Derneği Başkanı Fadimana Okur ve yönetim kurulu üyelerini makamında kabul etti.

17 Aralık 2018 Pazartesi günü Valilik Makamında gerçekleşen ziyarette dernek başkanı Fadimana Okur, kabulden dolayı Vali Meral’e teşekkür ederek derneğin faaliyetleri ve çalışmaları hakkında bilgiler verdi.
 
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Vali Fahri Meral, sosyal sorumluluk anlayışı içerisinde özel eğitime muhtaç çocuklara toplumsal hayata tutunmalarını sağlayacak eğitimler verilmesinin önemli olduğunu belirtti. Vali Meral, özel eğitime muhtaç çocuklara verilen hizmetler ve çalışmalarından dolayı dernek başkanı Okur ve yönetim kurulu üyelerine teşekkür ederek çalışmalarında kolaylık ve başarılar diledi.

İlk yorum yazan siz olun
Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber

Karaman Haberleri

Ermenek Devlet Hastanesine Tıbbi Cihaz Takviyesi
Kazada Parçalanan Motosikletin Sürücüsü Ağır Yaralandı
Karaman’da Son Kullanma Tarihi Geçen Peynir Ve Tereyağlarına El Konuldu
Karaman’dan Gazze’ye 6 Yardım Tırı Dualarla Uğurlandı
Karaman’da 3 Aralık Dünya Engelliler Günü’nde Protokol Voleybol Oynadı