Karaman Polisinden Uyuşturucu Operasyonu

Karaman’da Arkadaşlarını Zehirleyen Öğrenciler Yakayı Ele Verdiler

Karaman İl Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı Uyuşturucu ile Mücadele Şubesi ekipleri, Kazımkarabekir ilçesinde KMÜ’ye bağlı Meslek Yüksekokulu çevresinde uyuşturucu tacirlerinin gençleri zehirlemek için uyuşturucu hap getirileceği bilgisine ulaştı.

Alınan istihbaratları değerlendiren ekipler, Karaman-Ereğli karayolunda şüphelendikleri bir aracı durdurarak inceleme yaptılar. Yapılan aramada araç içinde çoraplara gizlenmiş 870 uyuşturucu hap ele geçirildi.

Otomobilde bulunan Erdoğan P. (20), Hasan Ş. (22) ve Şafak B. (20) gözaltına alındı. Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi Kazımkarabekir Meslek Yüksekokulunda öğrenci oldukları öğrenilen zanlılar, emniyetteki işlemlerinin ardından çıkarıldıkları mahkemece cezaevine sevk edildiler.      

İlk yorum yazan siz olun
Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber

Karaman Haberleri

Karaman’da Ahmet Keleşoğlu Arkeoloji Ve Etnografya Müzesi Törenle Açıldı
Karaman’da ‘dur’ İhtarına Uymayan Motosikletliye 611 Bin Lira Ceza Kesildi
Karaman’da Motosiklet Devrildi: 3 Yaralı
Eksim Enerji’den Karamanlı Çocuklara Sürdürülebilirlik Eğitimi
6 Şubat Depreminde 40’a Yakın Akrabasını Kaybeden Afad Gönüllüsü Tatbikatta Görev Aldı